Klima Servisi Hizmetleri

ERT Teknik, klimanızın çalışmasıyla ilgili sorunlar yaşadığınızda başvurabileceğiniz en iyi yerdir. En iyi klima tamiri hizmetimiz ile arızalı klimaların en hızlı şekilde tamirini yapıyoruz. Siz de yüksek teknolojiye sahip ekipmanlarınızı kullanmaya başlamak istiyorsanız hizmetlerimizden yararlanın.

Klima filtresi ve dış aksam dahil tek bir parça bile hasar görmeden bakım hizmetleri gerçekleştiriyoruz.

Teknik arızaya neden olan klimaları ilk günkü gibi tamir ediyoruz. Kullandığımız doğru bakım ve onarım teknikleri sayesinde cihazınız sorunsuz bir şekilde kullanılacaktır. Gelmiş geçmiş en iyi ve en güvenli adreslerden biri olarak sizlere kesintisiz hizmet sunuyor ve gönül rahatlığıyla klima kullanmanıza imkan tanıyoruz. Güvenirli hizmetten en kısa sürede yararlanmaya başlayıp başlamamak tamamen size kalmış. Deneyimli ekibimizle birlikte klimaların sorunsuz çalışmasını sağlamak için servisimize sürekli yer açıyoruz. Klima servis ekibimiz dilediğiniz yere gelip sorunu çözecektir.

Aynı Gün Klima Bakım ve Onarım Hizmetleri

ERT Teknik klima sorunlarınızı en kısa sürede çözecektir. Klimalar ile ilgili sorunlar parça ile ilgili olabilir. Ekipman parçalarının aşınması ve fonksiyon kaybı nedeniyle klima çalışmayabilir. Bu durumda deneyimli servis elemanlarımız ile klimanızı hemen değiştirmekteyiz. Klimaların bakım ve onarımlarının en hızlı ve güvenilir şekilde yapılmasını sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve müşterinin isteklerine göre çalışan hizmetimizi talep edebilirsiniz. Hiç istemediğiniz bir sorun yaşamayacak ve kısa sürede klimalarınızı kullanmaya geri döneceksiniz. Klima servisimiz geniş bir servis ağına sahiptir. Hangi semtte veya mahallede oturuyor olursanız olun, personelimiz gelip hemen klimanız hakkında karar verecektir. Klimanın arızasını tespit ettikten sonra hemen onarım çalışmalarımıza geçiyoruz.

Neden Bakım Yaptırmalısınız?

Klimaları yılın herhangi bir zamanında gerektiği gibi kullanıyoruz. Klimaların sorunsuz ve hızlı çalışmasını sağlamak için en iyi çözümlerden biri de periyodik bakımlarıdır. Klima bakımı en fazla altı ay içerisinde yapılmalıdır. Çünkü klimanızın bakımını çok uzun süre yaptırmanız, zamanla cihazınızda teknik sorunlara yol açacaktır. Klimanızın ömrünü uzatmak istiyorsanız bakımını kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Klimaların çalışmasıyla ilgili sorunların her geçen gün daha fazla ortaya çıkmaması için mümkün olduğunca plan yapmak gerekir. Firmamız bakım konusunda da yüksek performans göstermiştir. Bu, ihtiyaçlarınızın mümkün olan en kısa sürede karşılanmasını sağlar. Ardından klimanın bakım ve onarımlarının size uygun olan saatte yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Neden ERT Teknik?

Klimalar sürekli kullanılan bir ürün olduğu için arızalanması her zaman an meselesidir. Klimanın hem ısıtma hem de soğutma fonksiyonları vardır. Bu yüzden teknik bir cihaza ihtiyacımız var ve yaz ve kış mevsimleri geldiğinde. Sürekli kullanımda olan klimalarda bazen hasar, soğutma ve ısınma sorunları gibi problemler yaşanmaktadır. Ya da klimanın bir bakım arızasından dolayı bakım ihtiyacı doğabilir. Klima servisi olarak tüm bakım ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Hizmetimize başvuran değerli müşterilerimiz aşağıdaki avantajlardan da faydalanacaktır;

  • Deneyimli teknik ekip ile hizmet veriyoruz,
  • Aynı gün hizmet sigortası sunuyoruz,
  • Bakım ve onarım hizmetlerimiz vardır,
  • Kaliteli hizmet sunuyoruz,
  • Ekipmanınızın verimli kullanıma geri dönmesini sağlıyoruz.

Her Marka ve Model Klima Onarım ve Montaj Hizmetleri

Hangi marka klima kullanırsanız kullanın ayrım gözetilmeksizin tamirat yapılır. Sizlere müşteri memnuniyeti odaklı çözümler sunmaya devam ediyoruz. Klima tamiri 1.sınıf kalite ile yapılmaktadır. Uzman ekiplerinden anında destek alın. Klimaların tamire ihtiyacı varsa tamirini özenle yapıyoruz. Bugüne kadar siz değerli müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmetleri net bir şekilde görebilirsiniz. Çalışmaları internet sitemizde müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz. Artık klimalarınızı verimli ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.